Outdoor: beachseizoen van mei tot en met augustus

Beach@Cantincrode anno 2008

De idee voor een beachterrein ontsproot tijdens één van onze vergaderingen in 2005 toen wijlen Ludo Wouters voorzitter was van onze afdeling. We opperden dat onze volleyafdeling 'niet aanwezig was' op Cantincrode; onze leden trainen en spelen hun wedstrijden indoor en een sporthal waren en zijn we niet rijk op Cantincrode.

Met het plotse overlijden van onze voorzitter vonden we dat we het project moesten doordrijven; we zochten een verrijking voor onze afdeling maar ook voor Cantincrode in het algemeen. Na het overtuigen van alle bestuursleden van de VZW, heel wat technische problemen en het afsluiten van het financiële plaatje zijn we met de werken van start gegaan in 2008.

Het beachterrein is voor ALLE leden van Cantincrode, niet-leden kunnen zich inschrijven voor het zomercriterium en/of het terrein huren aan de billijke prijs van 10 euro per uur. Hieronder vinden jullie onze activiteiten tijdens de zomermaanden.

Praktisch

Waar? Beachterrein Cantincrode, Gasthuishoevenlaan 1, Mortsel

Wanneer? Vanaf woensdag 23 mei 2018 tot eind augustus 2018 op woensdag en vrijdag vanaf 19.30u tot donker en op zondag vanaf 10u.

Wat? Recreatief beachen 2 x 2, 3 x 3, 4 x 4, 5 x 5, 6 x 6 met eventuele wisselende ploegopstelling en naargelang de aanwezigen.

Wie? Voor alle Cantincrodeleden gratis deelname. Voor niet-leden 5€ per week geldig wo-, vrij- en zondag dus voor 3 deelnames. Bij 1 en/of 2 deelnames per week blijft het bedrag 5€.

Verzekering? Indien aangesloten bij het Sporta verbond bent u verzekerd. Wij raden anderen aan om dit persoonlijk te doen via uw verbond. Cantincrode is niet verantwoordelijk voor persoonlijke ongevallen.

Met je ploeg komen beachen? Dat kan naar gelang beschikbaarheid voor 10€ per uur. Voor Cantincrodeleden is dit gratis. Info bij Erik Vande Velde vdvelde.e@gmail.com