Outdoor: beachseizoen van mei tot en met augustus

COVID UPDATE 27/6/21

Er kan opnieuw onder normale omstandigheden gesport worden zowel in georganiseerd als in niet-georganiseerd verband en dit buiten zowel als binnen.

Kleedkamers en douches mogen weer open.

Voor het horecagedeelte verwijzen we naar de plaatselijke maatregelen van de uitbating.

COVID19 update 08/05/21

Maatregelen 15/03/21 blijven gehandhaafd.

Beachkalender aangepast met reservatie op maandag (zie onderaan). 

Terras en toiletten open onder voorwaarden. Lees hieronder.

CORONA RICHTLIJNEN Heropening terras Cantincrode vanaf 8 mei 2021

1. Maximaal 4 personen aan één tafel (tenzij huishouden groter is).

  1. Minstens 1,5 meter tussen de tafelgezelschappen.
  1. Er zijn enkel zitplaatsen aan tafel. Er mag niet staande geconsumeerd worden. Statafels zijn verboden en het meubilair mag niet verplaatst worden. Leeggoed terugbezorgen aan de besteltafel. Afval graag in de desbetreffende vuilnisbakken. Tafel na gebruik ontsmetten.
  1. Chirurgisch mondmasker verplicht voor personeel. Klanten zijn ook verplicht een mondmasker te dragen bij verplaatsingen.
  1. Bediening aan de bar is niet toegestaan.
  1. Openingsuren: weekdagen van 19:00 uur tot 22:00 uur

  week end van 9:00 uur tot 22:00 uur

  Het terras moet ontruimd zijn om 22:00 uur

  1. Enkel het sanitair in de gang van de kleedkamers mag gebruikt worden en dient voor- en na gebruik ontsmet te worden door de gebruiker.
  1. Vertrekkende gasten dienen Cantincrode te informeren indien ze binnen de 14 dagen na hun verblijf ziek worden. Dit kan per mail op een van volgende mailadressen: voetbal@cantincrode.be of

  tennis@cantincrode.be of volleyball@cantincrode.be

  COVID19 update 15/03/21

  Sinds maandag 8 maart zijn er outdoor trainingen toegelaten met max. 10 personen (trainer niet inbegrepen) voor jongeren tot en met 18 jaar °2002. Tornooien, wedstrijden ed. zijn niet toegelaten. Contact is toegelaten voor zover dit noodzakelijk is voor de sport.

  Voor volwassenen (°2001 of vroeger) beperkt dit zich ook tot 10 personen INCLUSIEF trainer of begeleider. Ook hier zijn tornooien en wedstrijden niet toegelaten en houdt men 1.5m afstand.

  kantines, kleedkamers en toiletten blijven gesloten.

  Ondertussen hebben wij het beachveld opgekuist en kan men als Cantincrode lid er gratis gebruik van maken.

  We vragen echter rekening te houden met gereserveerde uren en zich te informeren bij Erik 0472/69 34 54 of vdvelde.e@gmail.com ivm toegang tot de site tijdens de Covid19 pandemie.

  Hierbij de momenteel gereserveerde uren:

  Maandag: 20.00u tot 22.00u

  Dinsdag: 17.30u tot 19.00u

  Woensdag: 13.30u tot 15.00u en voor alle Cantincrodeleden vanaf 1 mei van 19.30u tot zon onder.

  Donderdag: vrij.

  Vrijdag: voor alle Cantincrodeleden vanaf 1 mei van 19.30u tot zon onder.

  Zaterdag: 9.30u tot 11.00u en van 11.00u tot 12.30u

  Zondag: voor alle Cantincrodeleden van 10.00u tot 14.00u

  Beach@Cantincrode anno 2008

  De idee voor een beachterrein ontsproot tijdens één van onze vergaderingen in 2005 toen wijlen Ludo Wouters voorzitter was van onze afdeling. We opperden dat onze volleyafdeling 'niet aanwezig was' op Cantincrode; onze leden trainen en spelen hun wedstrijden indoor en een sporthal waren en zijn we niet rijk op Cantincrode.

  Met het plotse overlijden van onze voorzitter vonden we dat we het project moesten doordrijven; we zochten een verrijking voor onze afdeling maar ook voor Cantincrode in het algemeen. Na het overtuigen van alle bestuursleden van de VZW, heel wat technische problemen en het afsluiten van het financiële plaatje zijn we met de werken van start gegaan in 2008.

  Het beachterrein is voor ALLE leden van Cantincrode, niet-leden kunnen zich inschrijven voor het zomercriterium en/of het terrein huren aan de billijke prijs van 10 euro per uur. Hieronder vinden jullie onze activiteiten tijdens de zomermaanden.

  Praktisch

  Waar? Beachterrein Cantincrode, Gasthuishoevenlaan 1, Mortsel

  Wanneer? vanaf de netten gespannen zijn.

  Wat? Recreatief beachen 2 x 2, 3 x 3, 4 x 4, 5 x 5, 6 x 6 met eventuele wisselende ploegopstelling en naargelang de aanwezigen.

  Wie? Voor alle Cantincrodeleden gratis deelname. Voor niet-leden 5€ per week geldig wo-, vrij- en zondag dus voor 3 deelnames. Bij 1 en/of 2 deelnames per week blijft het bedrag 5€.

  Verzekering? Indien aangesloten bij het Sporta verbond bent u verzekerd. Wij raden anderen aan om dit persoonlijk te doen via uw verbond. Cantincrode is niet verantwoordelijk voor persoonlijke ongevallen.

  Met je ploeg komen beachen? Dat kan naar gelang beschikbaarheid voor 10€ per uur. Voor Cantincrodeleden is dit gratis. Info bij Erik Vande Velde vdvelde.e@gmail.com