Outdoor: beachseizoen van april tot en met augustus

COVID UPDATE MAART 2022

Geen beperkingen momenteel.

Er kan opnieuw onder normale omstandigheden gesport worden zowel in georganiseerd als in niet-georganiseerd verband en dit buiten zowel als binnen.

Kleedkamers en douches zijn weer open.


Hierbij de momenteel gereserveerde uren:

Maandag: 20.00u tot 22.00u

Dinsdag: 18.00u tot 19.30u

Woensdag: 14.00u tot 19.00u en voor alle Cantincrodeleden van 19.30u tot zon onder.

Donderdag: 17.30u tot 19.00u

Vrijdag: voor alle Cantincrodeleden van 19.30u tot zon onder.

Zaterdag: 10.30u tot 12.00u en van 12.30u tot 14.00u

Zondag: voor alle Cantincrodeleden van 10.00u tot 12.00u

VOOR MEER INFO: Erik Vande Velde vdvelde.e@gmail.com

Beach@Cantincrode anno 2008

De idee voor een beachterrein ontsproot tijdens één van onze vergaderingen in 2005 toen wijlen Ludo Wouters voorzitter was van onze afdeling. We opperden dat onze volleyafdeling 'niet aanwezig was' op Cantincrode; onze leden trainen en spelen hun wedstrijden indoor en een sporthal waren en zijn we niet rijk op Cantincrode.

Met het plotse overlijden van onze voorzitter vonden we dat we het project moesten doordrijven; we zochten een verrijking voor onze afdeling maar ook voor Cantincrode in het algemeen. Na het overtuigen van alle bestuursleden van de VZW, heel wat technische problemen en het afsluiten van het financiële plaatje zijn we met de werken van start gegaan in 2008.

Het beachterrein is voor ALLE leden van Cantincrode, niet-leden kunnen zich inschrijven voor het zomercriterium en/of het terrein huren aan de billijke prijs van 10 euro per uur. Hieronder vinden jullie onze activiteiten tijdens de zomermaanden.

Praktisch

Waar? Beachterrein Cantincrode, Gasthuishoevenlaan 1, Mortsel

Wanneer? vanaf de netten gespannen zijn.

Wat? Recreatief beachen 2 x 2, 3 x 3, 4 x 4, 5 x 5, 6 x 6 met eventuele wisselende ploegopstelling en naargelang de aanwezigen.

Wie? Voor alle Cantincrodeleden gratis deelname. Voor niet-leden 5€ per week geldig wo-, vrij- en zondag dus voor 3 deelnames. Bij 1 en/of 2 deelnames per week blijft het bedrag 5€.

Verzekering? Indien aangesloten bij het Sporta verbond of Falos+ bent u verzekerd. Wij raden anderen aan om dit persoonlijk te doen via uw verbond. Cantincrode is niet verantwoordelijk voor persoonlijke ongevallen.

Met je ploeg komen beachen? Dat kan naar gelang beschikbaarheid voor 10€ per uur. Voor Cantincrodeleden is dit gratis. Info bij Erik Vande Velde (vdvelde.e@gmail.com)