Cantincrode vzw

Voetballen, tennissen, volleyballen, ontspannen, vrienden maken, samenwerken, genieten, bijleren... Het kan allemaal op Cantincrode in Mortsel.


ZOMERACTIVITEITEN


Consumptieprijzen clubhuis


Beste leden

Vanaf 1 juli as. verhogen de prijzen van de consumpties op Cantincrode.

Het is reeds van mei 2015 dat de laatste aanpassing is doorgevoerd en verschillende factoren nopen ons er toe dit jaar een verhoging toe te passen.

Niet alleen zijn de producten de afgelopen jaren gestegen in prijs, ook de fiscus verplicht ons met een minimum marge te werken.

Een derde reden is dat we de willen veréénvoudigen naar wat meer uniforme prijzen. Geen 10 verschillende prijzen meer maar slechts 5 en de meeste met ronde cijfers. We zijn er in geslaagd om de meeste drankjes voor de jeugdige spelers op hetzelfde niveau te houden door de alcoholische dranken aan te passen naar de hedendaagse normen.

Met sportieve groeten

Cantincrode VZWOutdoor volleybal beachseizoen van mei tot en met augustus

BEACHCRITERIUM VOOR VOLWASSENEN

Het beachterrein is voor ALLE leden van Cantincrode, niet-leden kunnen zich inschrijven voor het zomercriterium en/of het terrein huren aan de billijke prijs van 10 euro per uur. Hieronder vinden jullie onze activiteiten tijdens de zomermaanden.

Praktisch

Waar? Beachterrein Cantincrode, Gasthuishoevenlaan 1, Mortsel

Wanneer? Vanaf woensdag 23 mei 2018 tot eind augustus 2018 op woensdag en vrijdag vanaf 19.30u tot donker en op zondag vanaf 10u.

Wat? Recreatief beachen 2 x 2, 3 x 3, 4 x 4, 5 x 5, 6 x 6 met eventuele wisselende ploegopstelling en naargelang de aanwezigen.

Wie? Voor alle Cantincrodeleden gratis deelname. Voor niet-leden 5€ per week geldig wo-, vrij- en zondag dus voor 3 deelnames. Bij 1 en/of 2 deelnames per week blijft het bedrag 5€.

Verzekering? Indien aangesloten bij het Sporta verbond bent u verzekerd. Wij raden anderen aan om dit persoonlijk te doen via uw verbond. Cantincrode is niet verantwoordelijk voor persoonlijke ongevallen.

Met je ploeg komen beachen? Dat kan naar gelang beschikbaarheid voor 10€ per uur. Voor Cantincrodeleden is dit gratis. Info bij Erik Vande Velde vdvelde.e@gmail.com


BEACHVOLLEYBAL VOOR KINDEREN

Van 26 mei 2018 tem 1 september 2018 stellen wij 2 reeksen voor die op het beachterrein volleybalervaring opdoen. Elke zaterdag, behoudens slecht weer, onder begeleiding van volleybaltrainers- en spelers.

JUNIORS ( 14-16 JARIGEN ) van 10.30u tot 12.15u

Concept: wedstrijdervaring opdoen. Trainer Bart De Waele

KIDS ( 10 - 13 JARIGEN ) van 12.15u tot 13.30u

Concept: technieken, spelinzicht. Trainers worden nog bevestigd.

Contact administratie: kathleen.renders@nextel.be

Contact sportief: bart@cstore.be


Zomervoetbalkamp augustus 2018

Het zomervoetbalkamp 2018 gaat dit jaar door van woensdag 29 augustus tot en met vrijdag 31 augustus. Inschrijven kan via onderstaande link

INSCHRIJVINGSLINK