Over ons

Cantincrode VZW werd in 1953 opgericht als liefhebbersvoetbalclub in Mortsel. Doorheen de jaren groeide sportclub Cantincrode, kwamen er afdelingen bij, werd er enkele keren verhuisd en groeide de club tot één van de grootste amateur multi sportclubs uit de regio in Mortsel. Meer dan 700 leden beoefenen er hun uitverkoren sport.

De terreinen zijn gelegen aan de Krijgsbaan, Gasthuishoeven 1, 2640 Mortsel. Het plan vind je hier.

Het clubhuis is voorzien van alle comfort, ruim terras, geïnstalleerde BBQ, speelruimte/zandbak met toestellen voor de kleinsten, petanque piste enz.

Op deze site worden de afdelingen van sportclub Cantincrode voorgesteld: voetbal, tennis en volleybal. De recreatieafdeling verzorgt regelmatig culturele activiteiten, fuiven, feestjes, jaarlijkse quiz, Sinterklaasfeest, Kersthappening .. . Kijk even in de rubriek "activiteitenkalender" voor meer info.

Sportclub Cantincrode VZW heeft een uitgesproken familiaal karakter: lidgelden en consumptieprijzen zijn zeer democratisch dankzij de inzet van alle onbezoldigde leden zelf.

Al onze afdelingen hebben het charter "Panathlon verklaring over ethiek in de jeugdsport" ondertekend.
Klik hier voor de volledige lijst ondertekenaars. Wij staan in de lijst onder de rubriek sportclubs (alfabetisch)

Check even ons sportief aanbod door op je favoriete sport te klikken en wie weet tot binnenkort! Cantincrode, de grootste familiale sportclub in Mortsel en omstreken!!